Over ons

Over ons

Al sinds 1984 bestaat Autobedrijf Blaauw in Oldebroek, sinds 2005 gevestigd in het huidige pand aan Elzenweg 2. Toen Kees Blaauw met zijn team naar de Elzenweg verhuisde, werd er nog koffie gedronken in een tijdelijke bouwkeet. Deze ‘tijdelijke’ kantine, kon in 2008 worden omgeruild voor de complete showroom en receptie zoals deze er nu staan. 

Met een hecht team aan monteurs wordt er met passie en interesse gewerkt in de werkplaats. De focus ligt op reparatie en onderhoud van auto’s, maar autoverkoop maakt ook een groot deel uit van de werkzaamheden. Daarnaast hebben de monteurs in de loop der jaren behoorlijk wat specialismen ontwikkeld en zijn ze gegroeid in (chip)tuning. 

Autobedrijf Blaauw zit inmiddels 19 jaar op de huidige plek. Zoals veel vaste klanten weten, is het team (of zoals we liever zeggen ‘de jongens’) een hechte groep monteurs. Stefan Visser, Marvin Bovendorp, Peter Driessen, Bart Blaauw, Hesli Dickhof en Mark en Remco Groothuis zijn (bijna) dagelijks in de werkplaats te vinden. 

Gerlien Blaauw, Janneke Groothuis en Alies Riphagen zijn de vaste gezichten achter de balie. Samen verzorgen zij de administratie en zijn ze de ondersteuning voor de algehele bedrijfsvoering. 

‘Samen’ is enorm belangrijk. Grote verliezen van dierbaren hebben we dan ook samen moeten dragen. Het overlijden van Janco Blaauw (zoon van Kees en Gerlien, broer van Bart) in mei 2016 en het verlies van onze enorm gewaardeerde collega Cor Groothuis in september 2023 hebben grote impact op het team. Hoe moeilijk het ook is, samen zetten we de schouders eronder.